vlam      Handbalvereniging Texel

 

Lid worden!

 

Aangesloten bij

logo nederlands-handbal-verbond

 

 

Zie dit

Wedstrijdverslagen

Texelse handbalsters verliezen koppositieDe handbaldames van Texel zijn een plaats gezakt in de…

Sponsors & Club van 50

Wat is het doel van de Club van 50?

Een van de nieuwe initiatieven van handbalvereniging HV TEXEL is de club van 50. De reden van deze oprichting is dat de vereniging zich een aantal doelen heeft gesteld. Een doel is om meer financiële draagkracht te krijgen. Daarnaast willen wij er voor zorgen dat meer mensen zich met de Texelse vereniging verbonden voelen. De club van 50 is daarom ook speciaal bedoeld voor iedereen die HV TEXEL een warm hart toedraagt. De club van 50 is een groep mensen die HV TEXEL een extra financieel steuntje geeft.

Club van 50 voor de gehele vereniging

De opbrengsten die gegenereerd worden door de club van 50 gaan we gebruiken voor de gehele vereniging. De club van 50 zet zich in om verschillende zaken binnen de vereniging te realiseren. Of dit nu betrekking heeft op de senioren of de jeugd. Je ziet: de hele vereniging heeft baat bij de opbrengsten van de club van 50. Er wordt op de website bekendgemaakt welke zaken zijn gerealiseerd door de club van 50.

Wat doet de Club van 50 voor u als lid

Als lid van de club van 50 wordt uw naam of bedrijfsnaam op de website van HV TEXEL vermeld met een link naar uw website.

Wie kunnen lid worden ?

Iedereen die HV TEXEL een warm hart toedraagt kan lid worden. Leden, donateurs, vaders, moeders, teams, commissies of een groep mensen kunnen lid worden van de club van 50. Ook bedrijven kunnen natuurlijk lid worden van de club van 50.


Kortom : iedereen die de vereniging wil steunen!

Om lid te worden gebruik dit formulier.

{slider Club van 50 leden}

  

VdLindeFietsen logo

sabtxbanner

cafe mans logo

De Schatkist van Texel logo zwart

logo paal9

HINANNA HEADER LOGO

                                                   

                 {slider Sponsor worden}

Handbalvereniging Texel is dringend op zoek naar sponsoren. U kunt ons sponseren op verschillende manieren om de vereniging financieel sterker te maken. Als sponsor maakt u het voor ons mogelijk om aan competitie, bekercompetitie en toernooien deel te nemen, maar ook het organiseren van clinics en toernooien en het opleiden van al onze vrijwilligers, zoals trainers coaches en scheidsrechters.

Voor de buitenwedstrijden hebben we tot nu toe het handbalveld van DSO, de handbalvereniging van Den Helder, mogen gebruiken. Dit is natuurlijk geen structurele oplossing. Graag zouden wij ons eigen buiten(beton)veld willen realiseren, zodat wij het jaar rond aan de competitie deel kunnen nemen met alle teams en ook, als voorbereiding op de buitenwedstrijden, buiten kunnen trainen.

Om al onze dromen te realiseren hebben wij dringend sponsoren nodig!

U kunt ons op verschillende manieren steunen:

Shirtsponsor

U sponsort de teamkleding, ongeveer 650 euro, van één van de teams bestaande uit shirts, shorts en de bedrukking.Daarvoor komt uw logo/naam groot op de teamkleding en krijgt u een vaste vermelding met logo en een link naar uw eigen website op onze website.

Deelsponsor

U sponsort een bedrag van 250 euro of meer.
Wij zetten uw logo/naam op de mouw van onze teamkleding (op eigen kosten) en u krijgt een vermelding met een link naar uw eigen website op onze website.

Wij hopen dat u ons initiatief een warm hart toedraagt en misschien wel onze sponsor wilt worden!

{/sliders}